من و همسرم با کمک شرکت سفریار موفق شدیم اولين ويزای شنگن خودمان را دریافت کنیم. خدمات بسيار عالی و پاسخگويی کارشناسان محترم به همراه قيمت مناسب، به تجربه ای شیرین و بدون استرس تبديل شد.
Iran Visit
آقای تریسی استنگر
از سوئد
تشكر ميكنم از كادر قوی و مديريت سفریار كه در كمترين زمان و با بيشترين و بهترين كيفيت خدمت رسانی كردند و امروز ويزای شينگن آلمان رو دريافت كردم. از بابت آسودگی و سهولت انجام کار بسیار سپاسگزارم.
Iran Visit
خانم جولیت لاکرویکس
از فرانسه
از مجموعه بسیار خوب سفریار تشكر ميكنم که در تمام مراحل دریافت ویزا در کنار من بودند.و به راحتی توانستم ویزای ایران را بدون استرس دریافت کنم.و شخصا این مجموعه را برای دریافت ویزای ایران پیشنهاد میدهم.
Iran Visit
خانم هیک برگمن
از آلمان

اطلاعات تکمیلی جهت ویزای ایران

اطلاعات مختصر و مفید درباره ایران

سفر به ایران، سفر به دل تاریخ و تمدن و فرهنگ پیشینه ی آن است. این کشور دارای جاذبه ‌های فرهنگی-تاریخی فراوانی است و اقوام و فرهنگ های متعددی در آن در کنار هم مشغول زندگی کردن هستند. علاوه بر این، تاریخ و تمدن غنی این کشور باعث شده تا جاذبه های فراوانی از دوران گذشته در ایران پهناور وجود داشته باشد. تور گردشگری به ایران می تواند شما را با فرهنگ و تمدن و آداب و رسوم مردم این کشور آشنا کرده و شما را و دید شما را نسبت به آنچه که درباره ایران شنیده اید تغییر دهد.

علاوه بر جاذبه ‌های فرهنگی بسیار زیادی که در ایران وجود دارد، جاذبه‌ هایی برای سرمایه ‌گذاری نیز در این کشور قرار گرفته است. با توجه به اینکه شرایط سرمایه گذاری خارجی در این کشور تا حد بسیار بالایی مهیاست، سرمایه ‌گذاران خارجی بسیار زیادی برای سرمایه گذاری در این کشور اقدام به اخذ ویزای ایران می کنند.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری (2)

دانستنی های ویزای ایران

شما با دریافت ویزای ایران می توانید آزادانه و بدون هیچ مشکلی در این کشور تردد داشته باشید. همین موضوع ساده به شما کمک خواهد کرد تا سفر به ایران را برای خود و همراهانتان لذت بخش نمایید. به نظر می ‌رسد برخی از افرادی که بدون اخذ ویزای ایران و عموماً به صورت زمینی وارد این کشور می شوند تا در ایران مشغول به فعالیت شوند، اشتباه بسیار بزرگ را مرتکب شده و به همین علت است که کشور ایران سختگیری‌ های را برای این افراد قرار می دهد.

پیشنهاد می ‌کنیم با اخذ ویزای ایران خیال خود را از تردد در ایران راحت کنید. به ویژه برای افرادی که قصد دارند با ورود به خاک کشور ایران به شهرهای بزرگ رفته و اقدام به کارگری نمایند حتما باید ویزای ایران را تهیه کنند تا دچار مشکل نشود.

قوانین حال حاضر بر دریافت ویزای ایران

قوانین موجود در ایران برای دریافت ویزای ایران آنقدرها سختگیرانه نبوده و دولت این کشور سعی کرده برای عموم گردشگران و سرمایه‌ گذاران شرایطی را فراهم کند که بتوانند با سهولت بیشتری به این کشور سفر کنند. البته برای شهروندان آمریکایی این قضیه متفاوت بوده و عموما درخواست اخذ ویزای ایران توسط شهروندان آمریکایی با چند هفته تاخیر به سرانجام می رسد. علت این موضوع نیز روابطی است که بین دولت ایران و آمریکا وجود دارد.

جالب است بدانید که توریست ها و همچنین تجار می توانند بدون نیاز به اخذ ویزای ایران به کیش قشم و دیگر مناطق آزاد موجود در این کشور مراجعه کرده و تا ۱۴ روز مهمان ایرانیان باشند. پس از مدت ۱۴ روز فرد باید مناطق آزاد موجود در خاک ایران را ترک کنند در غیر این صورت موظف است اقدام به اخذ ویزای ایران نماید.

نکته قابل توجه دیگر اینکه چندین کشور نیز وجود دارند که شهروندان آنها برای ورود به ایران نیاز به اخذ ویزا ندارند و می‌ توانند بدون دریافت ویزای ایران وارد این کشور شوند.البته باید حتما پاسپورت معتبر بیش از 6 ماه داشته باشند. حداکثر مدت زمان حضور آن ها در ایران نیز بستگی به توافقات بین دولت دو کشور خواهد داشت.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری (2)

انواع ویزای ایران

صدور ویزا در ایران به 13 موضوع می رسد که به صورت خلاصه با توضیحایت مختصر در ادامه آورده ایم:

  • ویزای سیاسی ایران – جهت ورود مقامات سیاسی کشورهای مختلف و با هماهنگی دولت ها انجام می شود.
  • ویزای تجاری ایران – به منظور تجارت و یا حضور در نمایشگاه های بین المللی در اختیار افراد تایید شده توسط مراجع ذی صلاح قرار می گیرد.
  • ویزای کاری ایران – افرادی که قصد کار در ایران را دارند باید این ویزا را تهیه کنند.
  • ویزای توریستی ایران – به منظور گردشگری در ایران صادر می شود
  • ویزای زیارتی ایران – به منظور زیارت و گردش در شهرهای مذهبی ایران یعنی مشهد و قم صادر می شود. البته برای برخی افراد این ویزا تنها برای شهر مشهد اعتبار دارد.
  • ویزای خبری ایران – جهت خبرنگاران دائمی خبرگزاری ها و یا پوشش مناسبت های خبری در اختیار افراد معتبر قرار می گیرد.
  • ویزای تحصیلی ایران – دانشجویانی که قصد تحصیل در ایران را دارند با این این ویزای ایران را اخذ کنند
  • ویزای ازدواج و اقوام – ویزای صادر شده جهت بازدید اقوام در ایران و یا ازدواج افراد غیر ایرانی با ایرانی
  • ویزای ورزشکاران – جهت ورود ورزشکاران برای حضور در رویدادهای ورزشی
  • ویزای ویژه پرسنل هواپیما و قطار
  • ویزای کارشناسان و صاحب نظران حوزه های مختلف
  • ویزای ویژه اتباع خارجی مقیم ایران که قصد بازگشت دارند.
  • ویزای خروج – ویژه اتباع خارجی که دیگر قصد ورود به ایران را ندارند

شرایط گرفتن ویزای ایران

شاید یکی از دلایل شرایط ساده ای که وزارت خارجه ایران برای اخذ ویزای ایران در نظر گرفته، این باشد که این کشور دوست دارد تا گردشگران بسیار زیادی راهی ایران شوند. دولت و مردم ایران با استفاده از درآمدی که از حضور توریست ها در ایران به دست می آید، رونق اقتصادی و آبادانی کشور خود را خواهند دید.

البته علاوه بر توریست ها، سرمایه ‌گذاران و کارگران و مهندسان زیادی نیز برای کار کردن به ایران سفر می ‌کنند و همین موضوع باعث شده تا دولت و حکومت ایران تلاش کند تا هم گردشگران بیشتری را برای لذت بردن از جاذبه های تاریخی و فرهنگی و طبیعی به ایران فرابخواند و هم جاذبه های سرمایه گذاری و کار کردن را افزایش داده و تجار و سرمایه گذاران را جذب کند.

هرچند شرایط اخذ ویزای ایران برای اتباع کشورهای کانادا، انگلستان و آمریکا کمی سخت تر از دیگر کشورها به نظر می‌رسد و این کشورها تنها زمانی می‌ توانند اتباع خود را راهی ایران کنند که اتباع این کشور حتما در یک تور معتبر که در سازمان گردشگری ایران به صورت قانونی ثبت شده باشد ثبت نام کرده و با این تور به ایران بیایند.

همچنین صدور ویزای فرودگاهی ایران برای شهروندان اکثر کشورها وجود دارد اما برخی کشورها مثل افغانستان و عراق و… از استفاده از این امکان محروم هستند و باید حتما قبل از سفر، به سفارت ایران مراجعه و ویزای ایران را اخد کنند.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری (2)

چگونگی اخذ ویزای ایران

به جرات می ‌توان گفت که برای دریافت ویزای ایران هیچ مشکل خاصی برای شما وجود نخواهد داشت. کافی است مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا را که در ادامه همین مطلب نیز به آنها اشاره خواهیم کرد به همراه داشته و به کنسولگری یا سفارت خانه ایران در محل اقامت تان مراجعه کنید. شما می توانید با مراجعه به این کشور از طریق هواپیما و اخذ ویزای ایران در فرودگاه های مشخص شده این کشور نیز به ایران سفر کنید.

البته همانطور که گفته شد تاکید می‌کنیم که شهروندان برخی از کشورها امکان دریافت ویزای ایران در فرودگاه را ندارند و این افراد باید قبل از مراجعه به ایران حتما با مراجعه به کنسولگری یا سفارتخانه ایران در محل اقامت شان اقدام به اخذ ویزا نمایند تا در سفر به ایران دچار مشکل نشوند. به غیر از این چند کشور خاص، شهروندان دیگر کشورها به سادگی می‌ توانند با اخذ ویزای ایران راهی این کشور زیبا و پرجاذبه شوند.

مدارک لازم جهت درخواست و دریافت ویزای تجاری ایران

تجارت با ایران و یا سرمایه گذاری در ایران از جمله مواردی است که در سال‌ های گذشته با رشد چشمگیری مواجه بوده است. علت این موضوع این است که مزایای بسیار زیادی برای روابط تجاری با ایران وجود دارد. افرادی که می توانند در کشور ایران اقدام به فعالیت های تجاری و اقتصادی نمایند سعی می‌ کنند فرصت به دست آمده را از دست نداده و با اخذ ویزای ایران راهی این کشور شوند. مزایای مختلفی برای فعالیت تجاری در ایران وجود دارد که از جمله آن می‌ توان به هزینه سرمایه گذاری کم، ریسک پایین نسبت به بازارهای دیگر جهانی و نیروی متخصص و آماده به کار و جوان در این کشور اشاره کرد.

سعی کنید در هنگام مراجعه به کنسولگری یا سفارتخانه ایران جهت اخذ ویزای تجاری ایران حتماً مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشید تا وقت شما برای برطرف کردن نقایص پرونده گرفته نشود. این مدارک عبارتند از:

  • اطلاعات و مشخصات دقیق از شرکت دعوت کننده
    • نام شرکت – آدرس شرکت – شماره تلفن شرکت – شماره ثبت شرکت – کپی روزنامه رسمی ثبت شرکت در ایران
    • نام و نام خانوادگی مدیرعامل شرکت – آدرس و تلفن منزل مدیرعامل شرکت – کپی یا اسکن کارت ملی و شناسنامه مدیرعامل
  • گذرنامه به همراه کپی
  • دعوتنامه به همراه کپی
  • آدرس محل اقامت در ایران

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری (2)

مدارک لازم جهت درخواست و دریافت ویزای توریستی ایران

گردش در گذشته و تاریخ و فرهنگ و تمدن غنی و فوق العاده ایران می ‌تواند برای هر فردی جذاب و فراموش نشدنی باشد. به ویژه برای افرادی که به چنین مواردی علاقه مند هستند ایران یک کشور بی نظیر خواهد بود.

کشور پهناور ایران مناطق مختلف و شهرهای گوناگونی دارد که می‌ توانند به عنوان یک جاذبه گردشگری شناخته شوند. قطعاً شما با یک سفر یک ماهه به ایران نمی توانید تمام این کشور را بگردید و جاذبه های مختلف آن را از نزدیک ببینید. به همین منظور اگر قصد شما از اخذ ویزای ایران برای سفر توریستی است، حتماً توجه داشته باشید که استفاده از یک تور مناسب می‌ تواند به شما در برنامه ریزی بهتر در سفر به ایران کمک کند.

به جرأت می‌ توان گفت که شاید یکی از بهترین خاطراتی که تا سالیان سال با خود داشته باشید سفر توریستی شما به ایران خواهد بود. توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای ایران به منظور سفر توریستی به این کشور حتما باید مدارک زیر را به همراه داشته باشید و به کنسولگری این کشور مراجعه کنید.

  • مدارک خود گردشگر:
  • پاسپورت به همراه کپی یا اسکن
  • عکس به همراه کپی یا اسکن
  • آدرس دقیق گردشگر
  • تاییدیه شغلی
  • مدارک مورد نیاز میزبان یا دعوت کننده:
  • کپی یا اسکن شناسنامه و کارت ملی
  • آدرس و شماره تلفن محل زندگی و محل کار
  • مشخص شدن شغل میزبان و سابقه کاری

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری (2)

شرایط دریافت دعوتنامه ویزای ایران

اگر نیاز داشته باشید تا برای سفر به ایران از دعوتنامه استفاده کنید، باید فردی که قرار است برای شما دعوت نامه ای را ارسال کنند به وزارت خارجه ایران مراجعه کرده و با طی مراحلی که عموماً ۵ کاری زمان می‌ برد، یک دعوتنامه تنظیم و برای شما ارسال کند. شما با در دست داشتن این دعوتنامه رسمی می توانید با مراجعه به کنسولگری یا سفارت ایران در محل اقامت تان اقدام به اخذ ویزای ایران نمایید. بسیاری از آژانس های گردشگری ایرانی که در این زمینه فعال هستند کمک می‌ کنند تا افرادی که برای مقاصد توریستی قصد ورود به کشور ایران را دارند را مورد حمایت قرار دهند. این آژانس ها با ارسال دعوتنامه توریستی مراحل اخذ ویزای ایران را برای تورهای گردشگری به مقصد ایران ساده تر کرده اند.

دریافت ویزای ایران برای اتباع خارجی

شهروندان کشورهای مختلف برای ورود به ایران با رفتارهای متفاوتی از طرف سفارت و یا کنسولگری ایران مواجه می شوند. شهروندان اکثر کشورهای دنیا می‌ توانند با در دست داشتن پاسپورت معتبر، با هواپیما به ایران سفر کرده و در فرودگاه های مشخص شده اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند. دولت ایران تلاش کرده با ایجاد شرایطی اخذ ویزای ایران در فرودگاه را امکان پذیر کند تا سهولت بیشتری برای سفر گردشگران و تجار وجود داشته باشد.

البته موارد خاص دیگری نیز برای دریافت ویزای ایران توسط اتباع خارجی وجود دارد. برای مثال یکی از موارد مهم این است که شهروندان سه کشور آمریکا و کانادا و انگلستان زمان زیادی برای اخذ ویزای ایران نیاز دارند و باید در سفر خود حتماً برنامه ریزی های لازم را داشته باشند تا در صورتی که ویزای ایران دیرتر از حد معمول به دست آنها رسید، مشکلی نداشته باشند.

علاوه بر این برخی از کشورها که این سه کشور نیز از جمله آنها هستند، نمی توانند با مراجعه به فرودگاه های ایران اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند و باید در محل اقامت شان با مراجعه به کنسولگری یا سفارت ایران، ویزای این کشور را دریافت نمایند. همچنین شهروندان چند کشور انگشت شمار هستند که بدون نیاز به اخذ ویزای ایران می توانند به این کشور سفر کنند و از جاذبه های فوق العاده ای ایران و همچنین فرصت های تجاری بی نظیر موجود در این کشور استفاده نمایند.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری (2)

شرایط دریافت ویزای ایران برای اتباع افغانستانی

با توجه به نزدیکی فرهنگی و تاریخی و همچنین هم مرز بودن دو کشور ایران و افغانستان، مهاجرت مردم افغان با انگیزه ‌های متفاوتی به ایران انجام می شود. فرصت های کاری بسیار مناسبی در کشور ایران برای کارگران افغانی وجود دارد و همچنین دانشگاه های معتبر ایرانی که هم زبان با مردم افغانستان تدریس می کنند نیز انگیزه ادامه تحصیل در ایران را افزایش می ‌دهند. در حال حاضر دانشجویان بسیار زیادی در دانشگاه های معتبر ایران مشغول به درس هستند که از شهروندان افغانستانی بوده که با اخذ ویزای ایران به منظور ادامه تحصیل وارد این کشور شده اند.

به نظر می رسد سفر به ایران باعث پیشرفت مردم افغانستان شده و به همین علت است که کنسولگری ایران یکی از فعالترین کنسولگری های این کشور بوده و همواره از گذشته صف‌ های طولانی برای اخذ ویزای ایران جلوی کنسولگری ایجاد می‌ شده است. هر چند امروزه با ایجاد سامانه الکترونیکی درخواست ویزای ایران ویژه شهروندان افغانستانی، از حجم صف‌ ها کاسته شده و بسیاری از افراد به صورت آنلاین اقدام به درخواست صدور ویزا می نماید.

شرایط دریافت ویزای ایران برای اتباع عراقی

ایران در سال‌ های اخیر تلاش کرده تا شرایط ویژه ای را برای شهروندان عراقی مهیا کند تا به سادگی هرچه تمام تر به ایران سفر نمایند. اخذ ویزای ایران برای افراد عراقی به سادگی و تنها با مراجعه حضوری به سفارت ایران در عراق و کنسولگری های وابسته در این کشور انجام می پذیرد. البته شهروندان عراقی اگر بخواهند به مشهد مقدس مراجعه کنند می توانند با سفر هوایی به این شهر و ورود به فرودگاه شهید بهشتی نژاد از دفتر مربوطه اقدام به اخذ ویزای ایران در فرودگاه مشهد نمایند. این امکان به این علت فراهم شده که اکثر سفرهای مردم عراق به شهر مشهد مقدس بوده و دولت تلاش کرده تا تسهیلاتی را برای شهروندان عراقی فراهم آورد.

ناگفته نماند که شهروندان عراقی برای سفرهای توریستی و یا سفرهای تحصیلی به ایران باید اقدام به اخذ ویزای ایران نمایند و این کار باید از خاک عراق و در سفارت ایران در این کشور انجام شود.

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری (2)

نکاتی مهم در رابطه با درخواست و اخذ ویزای ایران

سعی کنید قبل از سفر به ایران با افرادی که اطلاعات جامع و کاملی در مورد این کشور دارند مشورت کنید تا از قوانین و مقررات حاکم در این کشور اطلاعات کافی به دست آورید. شما با ورود به ایران ملزم به رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و در نتیجه باید آشنایی کامل با این قوانین داشته باشید.

از نکات مهم دیگری که باید به آن اشاره کنیم این است که بسیاری از افراد فکر می‌کنند اعتبار 90روزه ویزای ایران به این معناست که افراد می ‌توانند ۹۰ روز در این کشور اقامت داشته باشند. این در حالیست که این اعتبار تنها برای حضور در ایران بوده و شما به محض ورود به ایران تنها ۳۰ روز مهلت دارید تا در این کشور بمانید و در صورتی که نیاز به تمدید داشته باشید می توانید با مراجعه به پلیس اتباع خارجی اقدام به تمدید ویزای ایران نمایید.

قوانین ویزای ایران به‌صورت بلندمدت

ویزای بلند مدت ایران به افرادی که برای کار به ایران آمدند یا افرادی که به دلایلی مدت زمان بیشتری را در ایران اقامت دارند کمک می کند تا نیاز به مراجعه های متعدد به مراجعه تصمیم گیرنده برای تمدید ویزای ایران نداشته باشند. به همین منظور استفاده از این ویزا برای افراد خاص بسیار مهم و مفید و کاربردی خواهد بود.

این ویزاها که به صورت سه ماهه، شش ماهه و یکساله ارائه می ‌شود و مخصوص افرادی است که در سال های گذشته سفرهای متعدد به ایران داشته و تمدید ویزا نیز در کارنامه آنها وجود داشته باشد. به نظر می ‌رسد شهروندان برخی از کشورها محدودیت هایی برای دریافت ویزای بلند مدت ایران داشته باشند.

چگونگی تمدید ویزای ایران

اگر نیاز داشتید تا مدت زمان ۳۰ روزه حضور در ایران را تمدید کنید، باید به پلیس اتباع خارجی مراجعه کنید. شما با مراجعه به پلیس اتباع خارجی و تحویل مدارک مورد نیاز اقدام به تمدید ویزای خود می نمایید. توجه کنید که چند روز قبل از اتمام ویزا به این مرجع تصمیم گیرنده برای تمدید ویزا مراجعه کنید تا مشکلی پیش نیاید

در ادامه به مدارک مورد نیازی که باید به پلیس اتباع خارجی تحویل داده شود اشاره می کنیم:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • 2 عدد عکس 6*4 – خانم ها حتما باید عکس با روسری تحویل دهند
  • گذرنامه به همراه کپی
  • ویزای ایران به همراه کپی
  • تمبر ورودی
  • هزینه تمدید ویزای ایران

درخواست-و-گرفتن-ویزای-فوری-و-تضمینی-ایران-به-صورت-توریستی-و-تجاری (2)

شرایط ویزای ایران برای زائران

زائران خارجی از کشورهای مختلفی راهی ایران می شوند تا با زیارت بارگاه امام رضا در مشهد، لذت کمعنوی از سفر به ایران ببرند. به همین علت نیز دولت ایران تلاش کرده تا شرایط مناسبی را برای سفر زائران فراهم آورد. ویزای زیارتی ایران محدود به شهر مشهد و قم بوده و افراد ملزم به رعایت حدود این شهرها هستند. ویزای فرودگاهی ایران نیز در مشهد و در فرودگاه شهید بهشتی نژاد صادر می شود.

مدت اعتبار ویزای ایران

اعتبار ویزای ایران 90 روزه است اما افراد در هنگام ورود به ایران تنها 30 روز مجاز به اقامت در این کشور هستند. بهتر است برنامه ریزی سفر به گونه ای باشد که بتوانید از حداکثر زمان برای حضور در ایران استفاده کنید.